CO2-Footprint opstellen - Advies, coaching en ontzorging
Koekje erbij?
CO2 Footprint

Je CO2-Footprint

Inzicht in je verbruik en mogelijke besparing! 

Vraag een offerte aan

CO2-Footprint

Je CO2-Footprint

Inzicht in je verbruik en mogelijke besparing!

Vraag een offerte aan

70+

Seminars en webinars gegeven

200+

Tevreden klanten

0%

Van de audits eindigde in tranen

Je footprint is de basis van reductie. Om te beginnen met CO2 én kosten reductie moet je eerst weten waar je staat. Je footprint berekenen zorgt voor dit beginpunt. Daarom is het zaak dat de footprint kwalitatief goed is. Je kan alleen bouwen op een stabiele basis! Implementeer CO2 reductie en CO2 bewustzijn in het bedrijf. Dit levert veel winsten op voor onze planeet, maar ook voor de winstmarge van het bedrijf.


Wist je dat 10% kostenbesparing onder aan de streep hetzelfde resultaat oplevert als omzetverdubbeling?

Merel van der Geer

Als klant van het eerste uur is ons systeem en het bereiken van niveau 5 op de ladder te danken aan Dé CO2 Adviseurs. Inmiddels doen wij veel zelf, maar de twee keer per jaar dat wij kritisch gecheckt worden op onze aanpak en documenten is een waardevolle aanvulling.

Merel van der Geer, Office Manager, Logitech B.V.

Wat kan ik verwachten?

CO2-Footprint foto

Inzicht in jullie uitstoot en verbruik 

Voor elke vorm van begeleiding hebben wij een bijpassend product. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor ons coachingspakket. Je voert zelf alle acties uit maar geniet van maximale ondersteuning van ons. We delen al onze kennis tijdens een workshop, leveren handige formats aan en fungeren als helpdesk tijdens het gehele traject. Net zo lang tot het certificaat aan de muur hangt! 


Voor veel van onze klanten kost dit echter nog teveel eigen tijd. Dit snappen we, je hebt het immers al druk genoeg. Daarom kunnen we je ook zoveel mogelijk ontzorgen. Hierbij voeren wij alle acties uit en stellen we een effectief en concreet CO2-Prestatieladder dossier voor je op. Hierdoor kan jij je richten op waar het om draait: CO2 reductie. Maximaal resultaat met minimale inspanning dus! 

Checklist CO2 reductie

Concreet plan van aanpak voor reductie

Inzicht is stap 1. Uiteraard willen jullie ook aan de slag met CO2-reductie. Daarom dat wij bij iedere footprint een concreet plan van aanpak leveren. Hierin kijken we vooral naar het laag hangende fruit. De besparingen die eenvoudig te realiseren en snel terugverdient zijn. Zo wordt CO2 reductie direct leuk voor de portemonee! 


Ook hebben wij een groot netwerk van bedrijven die jullie kunnen helpen om CO2 te reduceren of zelfs compenseren. Daarmee helpen we je graag verder door de juiste contacten te leggen.

Reviews CO2 Adviseurs

100% garantie & een vaste prijs

Hoge tarieven, verborgen reiskosten en andere onprettige financiele verrassingen aan het einde van het traject. Dat is helaas hoe het in de advieswereld vaak werkt. Wij vinden dat dit anders moet. Daarom werken wij altijd met een vaste prijs en met 100% garantie dat onze footprint aan alle eisen voldoet. 


CO2-Footprint logo

€ 1150,-

€ 997,-

CO2-Footprint

Compleet inzicht in je CO2-Footprint volgens de ISO-14064-1 norm en het Green House Gas Protocol. Inclusief een plan van aanpak met reductie maatregelen. 

Stuur mij een vrijblijvende offerte!

€ 1150,-

€ 997,-

CO2-Footprint

Compleet inzicht in je CO2-Footprint volgens de ISO-14064-1 norm en het Green House Gas Protocol. Inclusief een plan van aanpak met reductie maatregelen.

Stuur mij een vrijblijvende offerte!

Wil jij ook volledig inzicht in je eigen verbruik?

Iedere klant heeft andere wensen, daarom nemen we graag contact met je op voor we een offerte opstellen. Zo weet je zeker dat je een offerte krijgt die ook direct aansluit bij je vraag.

Vul hiernaast je gegevens in en dan nemen

we binnen 24 uur contact met je op!

(Weekenden en feestdagen niet meegeteld natuurlijk ;)

Offerte aanvragen CO2-Footprint
Offerte aanvragen
CO2-Footprint