CO2-Prestatieladder advies, coaching en ontzorging
Koekje erbij?
Duurzame tranformatie

De CO2-Prestatieladder behalen


Vraag een vrijblijvende offerte aan!

70+

Seminars en webinars gegeven

200+

Tevreden klanten

0%

Audits niet gehaald

Als je op deze pagina terecht gekomen bent dan zoek je waarschijnlijk hulp bij of advies over de CO2-Prestatieladder. Een goed idee! 


Wij geloven dat het een goede keuze is om hulp in te schakelen bij het behalen van de CO2-Prestatieladder. En dit klinkt natuurlijk commercieel, maar we menen dit vanuit ons hart. Wat we vaak meemaken bij bedrijven die het zelf proberen is dat ze verstrikt raken in de eisen van het 100 pagina dikke handboek van de CO2-Prestatieladder.


Dit handboek doet geen uitspraken over de praktijk en brengt ook geen nuances aan in de eisen. Het gevolg is dat heel veel onnodige uren in het traject gaan zitten. Meestal lukt het behalen van niveau 3 uiteindelijk wel, maar er had veel tijd bespaard kunnen worden. Daarom geloven wij in het inschakelen van experts voor dergelijke trajecten.


Het behalen van een bepaald niveau op de CO2-Prestatieladder is een uitdaging. Wij zijn ervan overtuigd dat dit een leuke en waardevolle uitdaging is. Het levert winst op voor het bedrijf, onze planeet en de medewerkers. Vraag maar aan onze klanten!

Goede en praktische ondersteuning in het temmen van de CO2-Prestatieladder! 

Oscar van Zwieten

Mastermate N.V.

Leuke enthousiaste mensen die je motiveren om het beste uit je bedrijf te halen.

Bianca van den Berg

GWW Houtimport B.V.

Geweldig, met eigenlijk simpele formats, veel meer duidelijkheid gekregen en klaargestoomd voor onze her-certificering CO2.

Lia Noordergraaf

Verwaal Transport B.V.

Waarom Dé CO2 Adviseurs? 

Coachsessie Dé CO2 Adviseurs

Coaching of complete ontzorging

Voor elke vorm van begeleiding hebben wij een bijpassend product. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor ons coachingspakket. Je voert zelf alle acties uit maar geniet onze  maximale ondersteuning. We delen al onze kennis tijdens een workshop, leveren handige formats aan en fungeren als helpdesk tijdens het gehele traject net zo lang tot het certificaat bij je aan de muur hangt! 


Voor veel van onze klanten kost dit echter nog teveel eigen tijd. Dit snappen we, je hebt het immers al druk genoeg. Daarom kunnen we je ook zoveel mogelijk ontzorgen. Hierbij voeren wij alle acties uit en stellen we een effectief en concreet CO2-Prestatieladder dossier voor je op. Hierdoor kan jij je richten op waar het om draait: CO2-reductie. Maximaal resultaat met minimale inspanning dus! 

Format CO2 Reductie

Pragmatische formats

Wij houden van een pragmatische aanpak. Daarom maken wij bij al onze klanten gebruik van eigen formats. Door de jaren heen door vele  diverse auditoren getest en zeer eenvoudig in gebruik. Geen stoffig handboek dat na iedere audit in de kast verdwijnt maar een concreet dossier met een plan van aanpak om maximaal CO2 te reduceren!

Referenties CO2 Adviseurs

100% garantie & een vaste prijs

Hoge tarieven, verborgen reiskosten en andere onprettige financiele verrassingen aan het einde van het traject. Dat is helaas hoe het in de advieswereld vaak werkt. Wij vinden dat dit anders moet. Daarom werken wij altijd met een vaste prijs en met 100% garantie dat je het certificaat behaalt. Zo weet je van tevoren precies wat de investering is om een bepaald niveau te behalen. Het certificaat behaal je gegarandeerd en het kost geen cent meer dan wat we van tevoren hebben afgesproken. 


En wat als de audit niet verloopt als gepland? Dan werken wij gewoon door. Zonder extra kosten.


Team CO2 Adviseurs

Het leukste team van Nederland

Kijk ze eens staan, de schatten van Dé CO2 Adviseurs. Stuk voor stuk met een duurzaam hartje op de juiste plaats. De ‘oude advieswereld’ heeft bewezen dat zonder menselijke motivatie haast alles onmogelijk is of lijkt én moeizaam gaat. Bij Dé CO2 Adviseurs is motivatie daarom de basis: We focussen op wat wel werkt en wat mensen motiveert om eraan mee te werken. Daarom ervaren onze klanten onze werkwijze als ‘waardevol’, ‘leuk’ en ‘verfrissend’.  

Tanja Kieboom

De werkwijze van Dé CO2 Adviseurs vond ik leuk, helder en informatief. Nu wij (in no time) gecertificeerd zijn helpen Dé CO2 Adviseurs ons nog steeds door de meetings van hun stichting ‘Nederland CO2 Neutraal’.

Tanja Kieboom, Project Consultant, Voestalpine GmbH

Klaar om te helpen aan een duurzame wereld?


Super tof dat je aan de slag wilt met verduurzamen!


Iedere klant heeft andere wensen, daarom nemen we graag contact met je op voor we een offerte opstellen. Zo weet je zeker dat je een offerte krijgt die ook direct aansluit bij je vraag.

Vul hiernaast je gegevens in en dan nemen

we binnen 24 uur contact met je op!

(Weekenden en feestdagen niet meegeteld natuurlijk ;)


Vrijblijvende offerte voor de CO2-Prestatieladder