Duurzame communicatie met onze CO2-Merchandise!
Koekje erbij?
Duurzame wereld

CO2-Merchandise!

Duurzame communicatie leuk gemaakt

Neem direct contact op

Laat duurzaamheid leven binnen je organisatie

Voor ons is duurzaamheid heel gewoon, maar wij begrijpen dat dit niet voor iedereen het geval is. Dus hoe zorg je dat medewerkers een groene keuze maken? Hoe help je op een leuke manier met bewustwording? En hoe maak je het tastbaar?


Dit zijn vragen die veel van onze klanten stellen. Ons antwoord: enthousiaste en heldere communicatie! 


Daarom hebben wij diverse pakketten ontwikkeld, voor organisaties groot en klein, die hierbij helpen. Onze pakketten zijn opgedeeld in twee onderwerpen, wagenpark en kantoor. Binnen deze twee opties hebben we drie groottes: klein, middelgroot en groot. Van posters met je footprint tot stickers bij lichtknoppen. Wij hebben er aan gedacht!


Sluiten onze standaard pakketten niet helemaal aan bij je wensen, of wil je een poster op maat? Neem dan contact met ons op! 

Welke smaken hebben we allemaal?

PDCA model

Wagenpark

Hebben jullie vooral veel auto's, busjes en materieel, dan is dit pakket voor jullie perfect. We hebben speciale stickers ontworpen waarmee jullie kunnen laten zien hoe groen jullie chauffeurs bezig zijn en zelfs speciale logo's voor elektrische wagens. Naast de stickers hebben we posters ontworpen met duurzame fietjes, inspirerende quotes en mooie afbeeldingen. Als jullie kiezen voor een pakket met thema Wagenpark, zal de nadruk bij de producten liggen op brandstofverbruik bij vervoersmiddelen. 


Naast de ' standaard'  posters die we hebben ontwikkeld, kunnen we ook posters en andere producten maken over jullie eigen organisatie. Denk hierbij aan een mooi ontworpen poster over de footprint, of helder en aantrekkelijk overzicht van de maatregelen. Neem contact met ons op voor deze optie. 

Ja, doe mij zo'n pakket!

Presentatie

Kantoor

Zitten jullie werknemers vooral veel op kantoor (misschien zelfs op verschillende locaties)? De pakketten met thema Kantoor zijn ontwikkeld om jullie organisatie te enthousiasmeren voor duurzaamheid. Met posters over besparingen op kantoor (scheid het afval, installeer bewegingssensoren en stap over op 100% echte Nederlandse groene stroom) en stickers voor bij lichtknopjes maken we duurzame oplossingen tastbaar. Door de posters op kantoor op te hangen stimuleer je bewustwording en gaat het groene balletje (nog meer) rollen binnen de organisatie. 

Ik wil graag meer informatie

Op maat gemaakt

Naast de ' standaard' posters die we hebben ontwikkeld, kunnen we ook posters en andere producten maken over jullie eigen organisatie. Denk hierbij aan een mooi ontworpen poster over de footprint, of helder en aantrekkelijk overzicht van de maatregelen. Op deze manier kan je de posters ook inzetten als interne communicatiemiddel. Een mooie aanvulling op de diverse communicatie eisen van de CO2-Prestatieladder! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 


Dit lijkt me interressant!

Wil jij ook een prachtig communicatiepakket?


Super leuk dat je aan de slag wil met jullie interne communicatie!

Omdat wensen vaak zo persoonlijk zijn willen we graag even met je sparren om te zien wat het beste bij je past.

Als je hier naast je gegevens invult bellen we binnen 24 uur terug. Beloofd! (Weekenden en feestdagen niet meegeteld natuurlijk ;)