Presentaties en toolboxen - Dé CO2 Adviseurs
Koekje erbij?
Duurzame transformatie

Presentaties en Toolboxen

Duurzaamheid leuk gemaakt 

Ik ben benieuwd naar zo'n te gekke presentatie!

Duurzame wereld

Presentaties en Toolboxen

Duurzaamheid leuk gemaakt

Ik ben benieuwd naar zo'n te gekke presentatie!

Hoe krijg je medewerkers enthousiast?

Dit is een vraag die veel van onze klanten stellen. Er is een plan van aanpak, doelstellingen zijn gemaakt en jij bent enthousiast ... 

maar hoe krijg je de rest van het bedrijf nou mee?


Deze vraag krijgen wij vaak. Duurzaamheid is voor veel mensen nog een moeilijk begrip en vaak zijn ze zich niet bewust van de impact die ze zelf kunnen hebben. Speciaal daarom geven wij trainingen, presentaties en toolbox meetings op locatie. Medewerkers motiveren en enthousiasmeren is onze passie.


Wij helpen je daar graag mee! 

Welke smaken hebben we allemaal?

PDCA model

Toolbox duurzaamheid

Toolboxen zijn korte presentaties op locatie, zonder beamer en vaak in kleine groepen. Deze meetings worden vaak gehouden op projectlocaties zelf en zijn bedoeld om kort de focus op duurzaamheid te leggen. 


Tijdens een toolbox geven wij het personeel tips om hun eigen CO2 impact op het project te verlagen, bespreken wij de status van de huidige besparing en praten we iedereen kort bij. Deze toolboxen zijn bedoeld als kort communicatie moment om duurzaamheid onder de aandacht te brengen. Herhaling is immers de kracht van de boodschap! 


Meer informatie over de toolbox

Presentatie

Presentatie op locatie

Alle medewerkers zijn in een uur op de hoogte van het CO2-reductie beleid, het laatste duurzame nieuws en krijgen persoonlijke en praktische tips om CO2 te verlagen. Dat is de kracht van onze presentatie op locatie. 


Het enthousiasmeren van medewerkers is onze core business. Wij proberen duurzaamheid zo leuk en toegankelijk mogelijk te maken. Hierdoor gaat duurzaamheid onder medewerkers meer leven. Dit komt de organisatie én uiteindelijk ook de wereld ten goede!


Met leuke anekdotes, verhalen uit de praktijk en een dosis motivatie zorgen wij voor een geslaagde presentatie.

Meer informatie over jullie presentaties

Nieuwe Rijden

Nieuwe rijden training

Verreweg de meeste uitstoot bij de meeste bedrijven zit in het wagenpark. Laat dit nu ook net de plek zijn waar medewerkers verreweg het meeste invloed hebben! Hierop hebben we iets bedacht: onze nieuwe rijden training. 


Het gaat van korte presentaties met tips over rijgedrag tot trajecten met monitorsoftware en rijgedrag competities: Wij helpen je graag. Gezamelijk zullen we kijken welke oplossing het beste bij je organisatie past. 


Klik op meer informatie om te zien hoe je tot wel 10% op brandstofkosten kan besparen! 

Meer informatie over het nieuwe rijden

CO2-reductie presentatie

Alles op maat

Aan het einde van deze pagina beland, maar lijken we niet te bieden wat je zoekt? Geen zorgen! Wij maken presentaties voor bedrijven geheel op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op en we vertellen je graag wat wij voor je kunnen betekenen. 


Ik wil graag een presentatie op maat

Wil jij ook zo'n toffe presentatie? Waar wacht je nog op!Super leuk dat je interesse hebt in een duurzame presentatie! 

Omdat wensen vaak zo persoonlijk zijn willen we graag even met je sparren om te zien wat het beste bij je past.

Als je hieronder je gegevens invult bellen we binnen 24 uur terug. Beloofd! (Weekenden en feestdagen niet meegeteld natuurlijk ;)


Meer informatie over presentaties


Meer informatie over presentaties

Super leuk dat je interesse hebt in een duurzame presentatie! Omdat wensen vaak zo persoonlijk zijn willen we graag even met je sparren om te zien wat het beste bij je past.

Als je hieronder je gegevens invult bellen we binnen 24 uur terug. Beloofd!