Referenties - Wat onze klanten zeggen
CO2 Adviseurs Teamfoto

Referenties waar we trots op zijn!

Referenties waar we trots op zijn!

Wij worden fan van al onze klanten. En we hopen dat ze ook fan van ons worden. Onderstaand een greep uit de 100+ bedrijven die wij hebben geholpen bij het behalen van het certificaat op de CO2-Prestatieladder.

Menno van Dijk

Menno van Dijk 

SHEQ Officer 

Spie Infra B.V.

De diensten van Dé CO2 Adviseurs zijn een waardevol steuntje in de rug bij het realiseren van onze ambities. Hun werkwijze vind ik constructief, doelgericht en enthousiasmerend.

Tanja Kieboom

Tanja Kieboom

Project Consultant 

Voestalpine GmbH

De werkwijze van Dé CO2 Adviseurs vond ik leuk, helder en informatief. Nu wij (in no time) gecertificeerd zijn helpen Dé CO2 Adviseurs ons nog steeds door de meetings van hun stichting ‘Nederland CO2 Neutraal

Willem Groenendijk

Willem Groenendijk

QHSE Manager

Robert Bosch B.V.

Dé CO2 Adviseurs hebben het complexe SKAO handboek begrijpbaar gemaakt. Ze hebben een prettige werkwijze en de daarbij behorende open communicatie. En dat met een vaste prijs. I.s.m. Bosch dragen zo zorg voor het certificaat niveau 5.

Meer van de Geer

Als klant van het eerste uur is ons systeem en het bereiken van niveau 5 op de ladder te danken aan Dé CO2 Adviseurs Inmiddels doen wij veel zelf, maar de twee keer per jaar dat wij kritisch gecheckt worden op onze aanpak en documenten is een waardevolle aanvulling.

Merel van de Geer - Office manager 

Logitech B.V.

CO2 Adviseurs Referenties
CO2 adviseurs Referenties
CO2 Adviseurs Referenties